NSAID לאחר שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/09/2019 | 18:15 | מאת: קרן

שלום, עברתי לפני כשנתיים וחצי ניתוח שרוול. המנתח המליץ לי לא להשתמש בכלל בכל קבוצת הכדורים מקבוצת NSAID. ברצוני לשאול האם גם מדובר על משחות המכילות NSAID ? כמו משחת וולטרן למשל.. (לקחתי איזה שבוע אוטופן, לא ידעתי שהוא נכלל בקבוצה הזאת האורטופדית לא שאלה, ובאמת היו לי ממש צרבות כל יום ורק בדיעבד הבנתי למה). אודה לתשובה,

שלום..ניתן לקחת לכמה ימים לטיפול חריף,אך יש צורך בליטול NEXIUM או LOSEC פעמיים ביום. משחות אין בעיה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים