כאבי בטן שבוע אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/08/2018 | 10:13 | מאת: שחר

שלום עברתי ניתוח שרוול בדיוק לפני שבוע. אני מקפיד על נטילת התרופות הוויטמנים ועדיין באכילה נוזלית בלבד (מקפיד מאד אולי טיפה מעל הכמות לא חצי גביע אבל קצת יותר) יש לי כל הזמן כאב בטן עמום אבל נסבל ומדי פעם נגיד ארבע פעמים ביום כאב יותר חד. אני כן הולך ומתפקד. האם זה סביר האם לפנות לרופא או שזה נשמע בסדר

שלום... לא עבר זמן רב מהניתוח. הכאבים אמורים לרדת בעוצמתם. אם מחמירים ,ברור שצריך לגשת לרופא ולהיבדק.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים