בירור דחוף לבדיקה וושט

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

06/06/2018 | 16:20 | מאת: מזל

אחר צהרים טובים בעקבות כאב אפיגסטרי וריבוי גזים , לואה לדם סומי חיובי , ביצעתי בדיקה . ממצאים הם : mildly active chronic nonspecific duodenitis h. pylori active chronic follicular gastrtis. פעימות דלקתיות כרוניות לא ספציפיות ח. דלקת גסטריטיס כרונית. יש לציין כי אני התחלתי טיפול תרופתי , שהגסטרולוג הביא לי נשאלת השאלה מה ניתן לאכול ? מה הסיכונים ? אשמח לקבל את עזרתכם תודה מזל

שלום.. זה לא הפורום. יש לחזור לביקורת רופא גסטרואנטרולוג לצורך קבלת טיפול ומעקב.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים