החלמה לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

25/05/2018 | 19:41 | מאת: שקד

שלום דר אני עתידה לעבור ניתוח שרוול בקרוב ומאוד חוששת מההחלמה ובכלל . אני בת 22 וחצי בריאה בדרכ השאלה שלי היא אם הכל עובר בשלום בע"ה לאחר ההתאוששות אני רשאית להיות עצמאית? להיכנס לשירותים ומקלחת לבד? ובכלל איך מסתדרים עם הנקז ? אני ממש לא ארצה להיות נזקקת לעזרה בפעולות כאלו והלוואי שהכל יעבור בשלום . בנוסף , האם אפשר להתנתח עם תחתונים חד פעמיים? אודה לתשובתך שבת שלום

שלום.. לא צריכה להיות בעיה ההחלמה מהירה ותקבלי הדרכה סיעודית. לגבי הנקז לא כל הכירורגית משרירים נקזים. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים