שאלה לגבי ריפלוקס ומעי רגיז

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/06/2017 | 12:17 | מאת: אירית

מעוניינת בניתוח ומרגישה בשלה לזה כעת בבירור ראשוני. עומדת בקריטריונים: BMI 35. ברקע: סוכרת, ל.ד., טריגליצרידים, סליפ אפניה ועומדת בקריטריונים. מגיל צעיר תת פעילות תיירואיד ושחלות פוליציסטיות-שלא טופלו בזמן. סובלת מריפלוקס ומעי רגיז (הרבה יציאות, גזים, נפיחות, חומציות). ברור לי שיש צורך בבירור מלא ומענה לשאלה לא מהווה המלצה. בכ"ז שואלת: איזה סוג ניתוח מתאים לנתוני הרקע? איזה ניתוח פותר את הבעיה של הIBS וריפלוקס?

שלום.. ל IBS אין פתרון כירורגי..רק תרופתי ומעקב גסטרואנטרולוגי... לגבי ההשמנה ורפלוקס ,ממליץ על פגישה עם כירורג בריאטרי ,כך יעבור על הבדיקות שלך ויציע לך ניתוח שהוא מתאים לך...

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים