ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

08/04/2010 | 02:10 | מאת: אור

ברצוני לברר האם יש אפשרות לעבור ניתוח שרוול כאשר ה-BMI נמוך מ-35? אני סובלת מהשמנת יתר עם תנודות קיצוניות במשקל שבמהלך כל חיי הבוגרים (אני בת 40) אני סובלת מהפרעת אכילה שהובילה אותי למשקל עודף ולפני כ-6 שנים הייתי בבולימיה במשך כשנתיים וירדתי עד למשקל נמוך ואישפוז בתלה"ש במחלקה להפרעות אכילה. לשמחתי הבולימיה כבר אינה חלק מחיי כבר 4 שנים, אבל הבעייה היא שמ-BMI של 17-18 הגעתי כעת ל-BMI של 33 ולא נראה שיש לכך סוף. עשיתי אינספור דיאטות וטיפולים שונים ולצערי כלום לא עובד עבורי. האם יש אפשרות במצב שלי לעבור ניתוח שרוול לקיבה? ושאלה נוספת היא שלאחרונה בבדיקת דם נמצא שאני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס שזה דבר חדש (לפני כחצי שנה הכל היה תקין) ואני מטופלת באלטרוקסין מזה שלושה חודשים ובדיקות הדם שלי כבר תקינות ואין עדות לתת הפעילות. אין לי ספק שתרם גם קצת לעלייה אבל לצערי בולמוסי האכילה שתוקפים אותי הם כבר שנים וללא שינוי. אשמח לקבל פרטים.

שלום רב! לא ניתן לבצע ניתוח שרוול וכל ניתוח אחר להשמנת יתר ב-BMI שלך. לגבי פעילות התת בתת - פעילות. זה לבד כמו שאמרת יכול להביא לעלייה במשקל. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים