בלון קיבה ולא עזר לי בכלום לא מרגישה שיש אוכלת כרגיל 😕

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/06/2017 | 23:03 | מאת: תינא

מאת: תינא31.05.2017, 17:37 שלום …עשיתי בלון קיבה ספאץ 3 (לשנה )אבל לא בארץ …לפני שבוע הכניסו את הבלון בימים הראשון הרגשתי נפוחה וכאב ולא נוח ולא אכלתי רק הייתי נוזלים לפי המלצת הרופא לאחר 4ימים נסיתי לאכול כרגיל והכל אצלי חופשי אוכלת את הארוחה שלי בקלות ובאותה כמות הרגילה ולא מקיאה ולא כלום ..האם זה צריך להיות ככה נפחו אותו ב )500cc) ואני שוקלת 100 וגובהה 167 …האם צריך לנפח עוד ?! תודה מראש

במרכז שלנו לא מתעסקים עם בלונים.. ממליץ להתייעץ עם רופא גסטרואנטרולוג שמתעסק עם בלונים קיבתיים.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים