מעקף קיבה ומיני מעקף

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

27/05/2017 | 14:05 | מאת: יעל

שלום רב ברצוני לשאול בעבר לפני שנים טבעת שהוסרה . מעונינת לעבור ניתוח ונמצאת בתהליך הבדיקות . האם יש איזה קושי לבצע מיני מעקף באופן כללי למי שעבר בעבר טבעת?, ויותר קל למנתח לבצע מעקף ויותר בטיחותי?

בהחלט ניתן לבצע ניתוח מעקף קיבה לפרוסקופי....לאחר הוצאת טבעת...הקושי הטכני זה למנתח ולנסיון שלו... המטופל לא צריך להתעניין בכמה קשה או קל למנתח.....!! באם זה מעקף או מיני מעקף!! את ההסברים צריך לקבל מהמנתח.... והכי חשוב לסכם על איזה סוג של ניתוח ועל השלכותיו.... בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים