ניתוח להוצאת טבעת

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

07/04/2010 | 09:20 | מאת: מיש מיש

שלום רב, לפני 11 שנה במשקל 123 ק"ג עברתי ניתוח לקיצור הקיבה באמצעות סיכות + טבעת (SRVBG) אם אני זוכרת נכון. כיום במשל 111 ק"ג אחרי שלוש לידות, אני סובלת מהטבעת מקיאה כמעט כל יום ומעוניינת להסיר את הטבעת ללא דיחוי. הואיל והניתוח המקורי היה בשיטה הפתוחה, נאמר לי שהסיכוי להוציא את הטבעת כיום בשיטה הסגורה הינו בלתי אפשרי. מזכרוני ההחלמה שלי הייתה ארוכה מאד והיום כמעט ואינני יכולה להרשות לעצמי החלמה כה ארוכה כמו גם את הסיכונים שבניתוח פתוח. אבקש לדעת האם באמת האפשרות היא כל כך בלתי אפשרית?

07/04/2010 | 13:49 | מאת: מיש מיש

הכוונה הייתה - האם האפשרות לבצע את הניתוח להוצאת הטבעת בשיטה הסגורה הינה כזו בלתי אפשרית

07/04/2010 | 14:06 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אפשרית אך ללא הבטחה מראש..ניתן להתחיל בניתוח לפרוסקופי, אך צריך לדעת במידה וזה לא מצליח צריך לעבור לניתוח פתוח

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים