ניתוח השרוול נכשל אפשר לעבור למיני מעקף?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/03/2017 | 18:39 | מאת: טלילה

שלום. לפני שנה עברתי בבני ציון ניתוח שרוול. ירדתי במשקל פחות מעשרים קילוגרים שרובם חזרו . אני מעונינת לעבור ניתוח מיני מעקף . לפי המלצתו של ד'ר דין ביצעתי גסטרוסקופיה .אני רוצה להגיע ליעוץ אצל הצוות ברוטשילד.אבל הכללית מקשה על מתן הפניות. כיצד ניתן לקבל מכם מכתב עם דברי הסבר למחוז של הכללית עם הסבר על הצורך בהמשך טיפול בנוסף לבקשת רופא המשפחה.? אודה מראש לתשובתכם.

תמיד אשמח לעמוד לרשותך במסגרת המרפאה זהו מרפאה ציבורית של בית החולים

02/03/2017 | 16:39 | מאת: טלילה

תודה.זה לא ממש ענה על שאלתי.אבל אני מבינה שמוטב שאגיע לרוטשילד לא דרך הקופה אלא דרך זימון תורים בתשלום (אם הקופה לא תאשר ) כי כידוע הקופה הכללית מערימה קשיים רבים בזמן האחרון בעיקר.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים