ניתוח ונטילת פרניזון

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

18/02/2017 | 22:25 | מאת: ימית

שלום. כל חיי הייתי בהשמנת יתר גבוהה אך בשנה וחצי האחרונות חליתי בסרקודיאזיס ומאז התחלתי לקבל פרניזון במינונים משתנים כעט הbmi שלי הוא 64 אני לא מסוגלת לעשות דברים יומיומים השאלה שלי שלי מה הסיכוי של הצלחת הניתוח כשאני לוקחת פרניזון אציין שהעלתי יותר מ50 קילו מאז שהתחלתי את הטיפול. מה הסיכונים להכנס לניתוח עזה כשיש לי מחלת ריאה פעילה אשמח לתשובתכם. תודה מראש

שלום.. יש סיכוי....מציע לפנות למרכז בריאטרי ,וביקור מסודר,תקבלי כל ההסברים. בברכה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים