שבועיים אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/03/2010 | 00:13 | מאת: ענת

שלום, אני שבועיים אחרי ניתוח רציתי קיבלתי הדרכה שאפשר להתחיל מזון רק (לא חייב בלנדר) רציתי לדעת אם ישנה הגבלה של מזונות למעט המזונות שאמרו לי כגון: אפרסמון, סלרי וכו...? כמו כן רציתי לדעת האם אפשר לאכול אורז ? בנוסף מדוע אסור לאכול סרלי לעולם ???? תודה חג שמח, ענת

28/03/2010 | 07:16 | מאת: דין

שלום ענת! זה מאד תלוי בקצת ההתקדמות שלך. לגבי הגבלה - בהתחלה לא את המזונות עם הסיבים הקשים. הייתי מחכה גם עם אורז - כמובן שאפשר דייסת אורז. והמחשבה לא לאכול סלרי לעולם - אינה נכונה! יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים