תודה לדין!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/03/2010 | 23:41 | מאת: עדינה מאשדוד

שלום רב לכל גולשי הפורום! הפסח בדרך - אני הולכת לשבת עם המשפחה שלי לארוחת חג - 89 ק"ג פחות מרגישה נפלא ומאושרת מכל רגע. שנה שעברה הייתי חודשיים לאחר הניתוח עם מצב רוח ירוד - ולפעמים אף הצטערתי על הצעד. אבל אז ד"ר דין נכנס חזק לתמונה, ופשוט הוציא אותי מהיכן שהייתי ולא נתן לי ליפול. עם תמיכה ועזרה (כפי שכבר אנשים רבים אחרים אמרו עליו) מעל ומעבר - הוא חיזק אותי רפואית, תזונתית ונפשית והביא אותי להיום. אז בשביל פסח זה, ועל גבי פורום זה - אני מאחלת לו ולמשפחתו את כל הבריאות בעולם לו ושימשיך לעשות מצוות רבות כפי שהוא עושה מדי יום. תודה ד"ר דין מהלב חג שמח עדינה מאשדוד

הי עדינה! עוד הוכחה שאפשר לעשות את זה ובגדול - בלי קשר למרחק - רק הרבה רצון וחיוביות.... חג נפלא גם לך וכפי שאת כבר יודעת אנחנו פה בשבילך - תמיד! דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים