שישה שבועות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

23/03/2010 | 10:57 | מאת: עופרה

ד"ר דין שלום רב אני נותחתי לפני שישה שבועות ניתוח שרוול קיבה , ידוע לי שהייתי אמורה לקבל טיפול לדילול הדם בזריקות קלקסן ולא טופלתי שבועיים לאחר הניתוח אושפזתי בבית החולים כי חשתי מאוד רע עברתי בדיקת C.T ונימצאה אצלי פקקת כיום אני מטופלת בקומודין . בנוסף אני מאז הניתוח מקיאה המון הבחילות לא פוסקות וכל הזמן מקיאה אני חייבת לציין שאני אוכלת מעט מאוד כי יש לי כאבים בזמן האוכל אך ההקאות לא פוסקות אני מקיאה נוזל צמיגי ועם קצף לא בהכרח את האוכל שאני אוכלת . אני לוקחת לנטון ופרמין וזה לא ממש עוזר מה לדעתך אני צריכה לעשות ? האם יש קשר לפקקת ? האם זה נורמלי להקיא כל כל הרבה ? מה עושים ?.

הי עופרה! המקרה שלך מאד מורכב - ולצערי אינו בר התמודדות בפורום. זה לא תקין להקיא כל כך הרבה. ולגבי מע עושים - את צריכה לפנות לרופאים המטפלים שלך ולרופא המעקב ולהתייעץ עימם. כמובן שאני אשמח לעזור אם את רוצה אבל לא על גבי הפורום - זה פשוט מדי מורכב ויש המון פקטורים שבאים בחשבון. תרגישי טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים