יעוץ לגבי הניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/03/2010 | 05:50 | מאת: גל

שלום שמי גל , בן 32 ושוקל 112 ק"ג.. ב-10 שנים האחרונות אני מנסה לרדת במשקל ללא הצלחה. כבר נרשמתי בעבר למכוני כושר והצלחתי לרדת רק עד למשקל של 108 ק"ג ושם נעצרתי. התיעצתי עם הרופאת משפחה שלי לגבי למה נעצרתי דווקא במשקל הזה , לא היה תשובה ונשלחתי לעשות בדיקות מקיפות שלצערי לא מצאו שום דבר ואני עדיין חושב שיש משהו שמפריע לי לרדת במשקל. לפני כמה שנים לאחור עשיתי דיאטה של "חרמון" שזה דיאטת רצח שמפרידה את כל אבות המזון ואכן הורדתי משמעותי במשקל אבל זה לא נשמר , כי זה לא דיאטה נכונה והעלתי במשקל שנית. חבר המליץ לי להתעניין בניתוח הזה.. אני שואל להצעתכם האם כדאי לי לעבור את הניתוח הזה? האם הוא יתן לי תשובה להוריד במשקל אחת ולתמיד?

שלום גל! לאור העבר שלך, אתה בדיוק המקרה שצריך לקבל ייעוץ והכוונה תזונתי-רפואי מפורט לפני שאתה מחליט על ניתוח - כיוון שהוא באמת לא עוזר לכולם. זה לא איזו שהוא קסם.. אשמח לעזור כמובן יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים