תפר חדש שהופיע אחרי שנה וחצי מהניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

17/03/2010 | 00:56 | מאת: אריג קאסם

ערב טוב , קרה לי משהו מוזר לפני כשבועיים – הופיע (יצא) לי תפר ליד הטבור שחור באורך כ 3מ"מ .... נסיתי למשוך אותו , אבל הוא ממש תפוס פנימה ולא יוצא - - הוא כן דוקר (רוב הזמן) , אבל לפעמיים מרגישה מין כאבים סביבו שממש מקשים לי לזוז – הכאבים לפעמים קלים עד בינוניים .... כמובן עכשיו בא מהו הניתוח שעברתי ?!!! אוקי , אז כה לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח בשם DISTAL GASTRECTOMY + VAGOTOMY אחרי הניתוח היו סיכות והוצאו אחרי כשבועיים ... בנתיים קבעתי תור למרפאה כירורגית מקום שנותחתי וזה עוד שבועיים . אז, בבקשה אם אפשר הרגעה ! מה התפר הזה ? ולמה יצא אחר כשנה וחצי ? האם יש אפשרות להוציא אותו ? ואם כן , אז איך ? האם כמו הוצאת תפר אחרי חתך או שזה משהו אחר ? שאלה אחרת שלא קשורה למצב , האם תפרים פנימיים (כמו שבניתוח שעברתי) נמסים ואם כן? אז כמה זמן לוקח להם ? תודה ולילה טוב

17/03/2010 | 07:23 | מאת: ד"ר אברהים מטר

מה שאת מתארת לא מסכן אותך, צריך לפנות לרופא כירורג שיאבחן במה מדובר ויטפל בזה..

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים