פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

26/01/2009 | 19:21 | מאת: מירה

בחודש הבא אני יוצאת לחופשה שנפגשת לי עם המחזור. רציתי לקבל מעט פרטים לגבי הגלולה בשם פרימולוט נור . האם היא בטוחה, ממתי יש לקחת אותה על מנת לעכב את המחזור וכמה כדורים יש לקחת, האם זה מאוחר עבורי, תופעות לוואי?

07/07/2009 | 20:26 | מאת: ד"ר בני שכטר

מדובר בכדורי פרוגסטרון שי להם השפעה על רירית הרחם וכך ע"י עיצובה הם יכולים לעכב את המחזור. יש להם גם תופעות לואי ולכן לא לוקחים אותן עצמונית, אלא לאחר התייעצות עם הרופא/ה המטפל/ת שלך שמכירים אותך ואת ההיסטוריה הרפואית שלך.

09/08/2009 | 16:09 | מאת: שירי

שלוםםם התחלתי לקחת את הפרימולוט נור והתחילו לי בחילות והקאות רציתי לדעת אם הקאתי אחרי 3 שעות שבלעתי את הפרימולוט אם לא הקאתי גם אותו ??

03/09/2009 | 11:24 | מאת: ר3ר

אם אני לוקחת את התרופה כמה זמן מופיעה מחזור ואם י ש ביוץ?

25/09/2009 | 20:11 | מאת: אורטל

המחזור התעכב לי לי לאחר הפסקת הגלולות,כמה ימים לאחר נטילת פרימולוט - נור המחזור צפוי להגיע?

25/09/2009 | 20:47 | מאת: אורטל

האם יש טען לבדוק ביוץ (בעזרת ערכת ביוץ) שבאותם ימים לוקחים פרימולוט נור, כדי לא לפספס יום ביוץ?

15/10/2011 | 23:50 | מאת: מירי

נטלתי תכדורים 20 יום ועבד אחלה. כשהפסקתי קיבלתי תמחזור 3 ימים אחרי. ועכשיו כבר יותר מחודש ולא קיבלתי מחזור, עשיתי טסט הריון ויצא שלילי. האם זה קשור לכדורים!? מחכה דחוף ליעוץ.

27/11/2012 | 12:01 | מאת: שמחה

אם שכחתי פעם אחת לקחת את הפרימולוט האם המחזור יגיע או להמשיך לקחת?

17/07/2013 | 07:50 | מאת: אלה

זה דומה למה שקורה לי. גם אני לקחתי את הכדור 20 יום לפני החתונה שלי. וקיבלתי יומיים אחרי. ועכשיו המחזור לא מגיע כבר יותר משבועיים. ויש לי כאבי שדיים כמו לפני קבלת מחזור. ועלתה המחשבה שאולי זה היריון. עוד לא בדקתי. אבל אין ממש סימפטומים נוספיפ, אז יותר הגיוני שזה בגלל הכדורים...

08/08/2021 | 18:55 | מאת: ליז

אני לוקחת כבר מעל שבוע פרימולט היום לא זוכרת אם שתיתי האם להמשיך לקחת מחר??? או שזה כבר לא יעזור ?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה