גלולות ומחזור מפחדת מאוד

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

04/04/2020 | 15:22 | מאת: תהילה

אני שנה ועשרה חודשים אחרי לידה במשך כמה חודשים חיברתי חבילות של גלולות יאז כדי לא לקבל מחזור ובפברואר האחרון היה לי תוך כדי גלולות דימומים חלקם חזקים וחלקם קלים.פספסתי פה ושם גלולות ואז הפסקתי לקחת גלולות וכבר יותר מחודש שהמחזור לא הגיע וכל פעם שהיה מגע מיני לקחתי פוסטינור בערך 6 פעמים בחודש זה. אני ממש בלחץ כי אין מחזור ובדיקות ההריון יצאו שליליות . האם ישנה סיבה לדאגה? אני מאוד רוצה עוד ילדים בהמשך ומפחדת שעבר בגילי הצעיר 29 המחזור ייפסק או שישנה מחלה או משהו רופא נשים כרגע יכול לקבל אותי רק בסוף מאי.כרגע בגלל הקורונה מקבלים רק נשים בהריון או מקרים דחופים.

שלום לך בצעי בדיקת הריון ובאם שלילית המתיני לוסת שיכול גם להשבש כתוצאה מנטילת הפוסטינור

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה