שחלות פוליציסטיות והריון

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

08/02/2020 | 01:15 | מאת: עדי

שלום דר' אריה היקר, לא ידעתי אם להפנות את השאלה שלי לכאן.. יש לי PCO ואני לא יודעת מתי יש לי מחזור או ביוץ, אני מקבלת מחזור פעם ב..כמה חודשים. אם אני רוצה לבצע בדיקת הריון, מתי הכי טוב לי לבצע אותה? לאחר שבוע? עוד שבועיים? אני לא יכולה לחכות חודשים בשביל לעשות בדיקה כי במידה ויש הריון הוא לא יהיה רצוי כרגע. תודה רבה.

שלום לך בכל עיכוב בוסת יש לבצע בדיקת הריון. במקרה שלך רצוי להתחיל בטיפול להשגת ההריון

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה