הפסקת גלולות פומיניק ואי הופעת ווסת

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

08/09/2019 | 22:41 | מאת: ואל

הייתי נוטלת גלולות למניעת הריון במשך כ12 שנים, לפני שנה בעקבות מיגרנות חזקות מהילדות הוחלפו הגלולות שלי בגלולות מסוג פומיניק איתן מופסק המחזור החודשי, לא קיבלתי מחזור כשנה רציפה וגם הפרשות לא היו. לפני כשלושה שבועות הפסקתי ליטול את הגלולות ועד עכשיו אין לי מחזור, היו לי תופעות אשר מזכירות את המחזור כמן כאב גב בטן וכאב בשדיים אך עדיין אין אפילו הפרשות. קבעתי תור לרופאת נשים אך זה יקח זמן. בנוסף לאחרונה החל להופיע לי הרפס וגינאלי ללא קיום יחסי מין כבר בפעם השלישית זה חוזר לי ואני מטופלת בכדורי זובירקס שגם אני מעוניינת לדעת איך למנוע את התופעה כי זה כבר חוזר ברצף עם הפסקה של שבועיים בין לבין. תודה רבה

שלום לך המשיכי טיפול בהרפס.הוסת יחזור לסדירותו שהיתה לפני נטילת הגלולות

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה