שיעור בשד לאחר הנקה שהופיע פתאום

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

16/08/2019 | 16:28 | מאת: נירית

שלום אני כחצי שנה ושבועיים לאחר לידה. הפסקתי להניק בהדרגה כאשר הפעם האחרונה הייתה לפני שבוע. פתאום היום הרגשתי עיקצוצים ביד בשני השדים, בפרונט מעל ה העטרה. שהסתכלתי מקרוב ראיתי שזה כמו עיגולים של שיער. כמו שיש ברגלים לפני שזה נראה ממש כמו שערה. אציין שמעולם לא היה לי שם שיער ועכשיו יש מלא עיגולים כאלה. האם זה יעלם לבד???

17/08/2019 | 00:06 | מאת: נירית

במחשבה שניה אולי לא מדובר בשיעור אלא בכמו חתיכות עור גוררות בתוך העור. אודה אשמח לדעת האם זה יעלם לבד. כמו כן רציתי להתחיל כלולות מילאן ( למרות שעדיין יש חלב). בעקבות התופעה הזו, האם כדאי להמתין עם הגלולות או שאין קשר?

שלום לך פני לבדיקת רופא

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה