חיבור גלולות מרסילון

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

07/08/2019 | 17:42 | מאת: לירון

שלום רב, אני 3.5 חודשים לאחר לידה ועברתי כבר מחזורים סדירים אך כואבים עם דימום רב. לפני הכניסה להיריון הייתי משתמשת קבוע בגלולות מרסילון ומחברת כל פעם 3 חפיסות כי אני סובלת ממחזור כואב ושיעור יתר. האם ניתן להמשיך זאת? האם הדבר עלול לגרום לנזק או קושי להיכנס להיריון כשאפסיק שוב עם הגלולות? תודה רבה!

שלום לך התחילי בגלולות אלו לאחר בדיקתך על ידי רופא

09/08/2019 | 11:53 | מאת: לירון

כמובן שאני לאחר בדיקת רופא ואישורו לקחת גלולות למניעת הריון. האם ניתן לחבר 3 חבילות מרסילון כפי שעשיתי תמיד? תודה רבה

12/08/2019 | 15:09 | מאת: לירון

כמובן שאני לאחר בדיקת רופא ואישורו לקחת גלולות למניעת הריון. האם ניתן לחבר 3 חבילות מרסילון כפי שעשיתי תמיד? תודה רבה תגובה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה