גלולות מיליאן לאחר הנקה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

01/08/2019 | 22:59 | מאת: נועה

שלום, אני כחצי שנה לאחר לידה. בתקופה זו הנקתי ועכשיו אני רוצה להפסיק. לפני ההריון השתמשתי בגלולות מילאן אליהם אני רוצה לחזור. מכיוון שאני מפסיקה להניק עכשיו, יתכן ועדיין ישאר חלב עד המחזור הבא (כבר קיבלתי כמה פעמים מחזור עד היום). האם ניתן לקחת את הגלולות למרות שיש חלב (ולעיתים גם גודש)? בנוסף, מה יקרה לחלב שאקח את הגלולות ?(יזרז את הייבוש אולי?) בנוסף, בהנחה ואני רוצה שהיום הראשון של הגלולות יהיו כמו בעבר אבל זה לא היום הראשון של המחזור, עד איזה יום ניתן לקחת את הגללולה הראשונה (גם אם בחפיסה הראשונה לא אהיה מוגנת), עד שזה יחשב כתקין? תודה רבה

שלום לך בכל יום שיראה לך אך תהיי מוגנת רק מתחילת החפיסה הבאה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה