הפסקת לקיחת גלולות בלארה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

11/07/2019 | 08:35 | מאת: דנה

שלום דןקטור, אני מעוניינת להפסיק לקחת בלארה ולהיכנס להיריון בע"ה ויש לי מספר שאלות: 1. האם מותר פשוט להפסיק לקחת את הגלולות לאחר קבלת המחזור והאם זה עלול להאריך את הדימום? 2.אני מודעת לכך שעליי לחכות 3 חודשים ולקחת חומצה פולית, האם יש עוד דבר שעליי לדעת? 3. אני דתייה ולפיכך לא משתמשת בקונדום, מעבר לבדיקות ביוץ האם יש עוד דרך לדעת מתי להימנע מקיום יחסים במשך שלושת חודשי ההמתנה? תודה ויום נפלא!

שלום לך 1-אפשר להפסיק בכל עת 2-יכולה להתחיל בנסיונותיך להרות לבצע בדיקות הכנה להריון וסקר גנטי 3-אין צורך בהמתנה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה