שילוב גלולות ושאלה נוספת

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

18/06/2019 | 13:30 | מאת: הדר הדר

שלום רב, 1. אני נוטלת גלולות ׳מינס׳, החודש השתמשתי בחפיסת ׳ספייר׳ שהייתה לי ולכן חסרות בה גלולות (לא פספסתי, נשארו עוד כמה גלולות..). היום קיבלתי מרשם חדש אך לגלולות ׳יאז׳. השאלה היא - האם יש בעיה להמשיך את גלולות יאז מהמקום בו אפסיק את גלולות מינס? (בערך באמצע החפיסה) 2. היום הייתי בבדיקה שגרתית אצל גניקולוג והוא תוך כדי בדיקת האולטרסואנד שאל האם נטלתי את הגלולות החודש, משום שזה נראה שאני מבייצת ״זה נראה שיש פעילות מהשחלה ...״. הוא הדפיס את התצלום אולסטרסודנד ורשם הרבה דברים במחשב. ייתכן שאני מבייצת אם לקחתי גלולות? האם אני לא מוגנת מיחסי מין? (קיימתי יחסי מין לפני 3-4 ימים).

שלום לך 1- לא 2- אין ביוץ בעת נטילת גלולות 3- בררי את פשר תוצאות האולטרהסאונד

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה