שאלה לגבי גלולות בהנקה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

12/05/2019 | 00:40 | מאת: דנה

שלום, אני חצי שנה לאחר לידה ומניקה מלא. מכיוון שמניסיון בלידות קודמות גלולות פרוגסטון גורמות לי לדימומים כעת לא השתמשתי בכלל. אני רוצה להתחיל לקחת גלולות משולבות אך הרופאת נשים הזהירה אותי שאני צריכה להפסיק לגמרי עם ההנקה. האם אכן אסור להניק עם גלולות משולבות? האם יש גלולות מומלצות עדיפות? בעבר לקחתי מינולט והם גרמו לי לירידה בחשק ולהשפיע על מצב הרוח. תודה!

שלום לך מעבר ל 6 חודשי הנקה אפשר להשתמש בכל סוג של גלולה

12/05/2019 | 11:56 | מאת: דנה

תודה על תשובתך! האם יש המלצה על גלולות ספציפיות? שאפשר לחבר בין חפיסות עם מינימום של תופעות לוואי? תודה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה