מיקרולט לאחר לידה-מתי לקחת

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

15/04/2019 | 14:47 | מאת: יעל

שלום, אני כ11 שבועות לאחר לידה ומניקה חלקית. קיבלתי מרופא נשים את גלולות מיקרולט. חשוב לציין שלאחר סיום הדימום של הלידה נראה כי קיבלתי מחזור ולאחר 4 שבועות התחילו להופיע טיפה הפרשות עם דימום ולאחר מכן מעט דימום וחוזר חלילה למשך כמה ימים. ברצוני להתחיל לקחת את הגלולות אך איני יודעת מתי כי לא נראה שיש לי מחזור סדיר (אם בכלל ניתן לקרוא לשה מחזור) כנראה בעקבות ההנקה. לכן, איני יודעת מתי להתחיל לקחת את הגלולות. אודה לתשובה בעניין. כמו כן, ממתי ניתן לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה נוסף ולהסתמך על הגלולות בלבד? תודה.

שלום לך אם בדיקתך היתה תקינה וטרם התחלת קיום יחסי מין יכולה להתחיל בכל עת

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה