גלולות אנטיביוטיקה ומחזור

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

31/03/2019 | 00:24 | מאת: Ella

אני לוקחת גלולות יאז כשנתיים וחצי. בחודש האחרון התחלתי את החבילה כרגיל ובמשך השבועיים האחרונים של החבילה קיבלתי טיפול אנטיביוטי אינטנסיבי לחיידק הליקובקטר פילורי (2000 מ״ג מוקסיוויט ביום+ 500 מ״ג קארין). המחזור הגיע כרגיל בסוף חבילת הגלולות אך הוא נמשך כבר כמעט שבועיים (מה שמעולם לא קרה לי עם נטילת גלולות. מאז שהתחלתי לקחת המחזור לוקח 4-5 ימים). כמובן שהדימום פוחת ופוחת עם הזמן ולא אינטנסיבי, מן הכתמות ודימום חלש מאוד מלווה בכאבי בטן קלים מאוד. אך רציתי לדעת האם יש מקום לדאגה? אין חשש להריון.. אבל האם זה מצב שדורש פניה מיידית לרופא? האם יש אפשרות שהמצב הנוכחי קרה בעקבות נטילת האנטיביוטיקה? מה עליי לעשות?

שלום לך אינך מוגנת היטב תוך נטילת האנטיביוטיקהץ יש להשתמש באמצעי מניעה נוסף במקביל לנטילת האנטיביוטיקה המשיכי בגלולות כסדרן

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה