גלולות זואלי ומיגרנה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

14/03/2019 | 10:48 | מאת: מרינה

היי, בעבר לקחתי גלולות יאז פלוס והפסקתי אותן בעקבות שינויים קיצוניים במצב הרוח. אמרתי על כך לרופא והוא המליץ לי על גלולות זואלי. בשלושת החודשים האחרונים אני חוששת שהתחילו לי מיגרנות ולאחרונה זה קצת מחמיר, וקראתי שאסור לקחת גלולות עם אסטרוגן כי זה מעלה את הסיכויים שבץ מוחי. הבנתי שזואלי נחשבות ליותר "טבעיות" לגוף, אני יכולה לקחת אותן או שזה מסוכן? וועוד שאלה- המיגרנות יכולות להיווצר בגלל הגלולות (יאז)? אשמח ממש לעזרתך,!

שלום לך יש להפסיק את נטילת גלולות אלו ולהתחיל בגלולות המיועדות למיגרנ ה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה