הפסקת שימוש בטבעת נוברינג לאחר 7 שניםם

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

14/05/2018 | 21:39 | מאת: מור

אחרי שימוש של 7 שנים עם הפסקה של שנה עקב הריון ולידה חזרתי להשתמש בטבעת לפני כשנתיים לאחר לידת בני בחצי שנה האחרונה מרגישה הרגשה כללית לא טובה כאבי ראש כאבי בטן המון מצבי רוח שאלתי את הרופאה שלי האם קיים קשר בין הדברים שאני חווה לבין השימוש וטענה שרק על ידי הפסקתה אוכל לדעת .החלטתי להפסיק כי היום אני חווה כאבי בטן איומים ולא נותר לי אלא לנסות וחבדוק האם זה מהטבעת השאלה שלי היא האם אפשר להפסיק בכל עת שארצה וכמה זמן אהיה מוגנת מרגע הוצאתה בנוסף אציין שיש לי שחלות פוליציסטיות .והאם נתקלת בתופעות לוואי כמו שתיארתי ??תודה מראש

שלום לך אפשר להסיר בכל עת ומאותו רגע אינך מוגנת בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה