מעבר מגלולות הנקה לגלולות רגילות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

06/05/2018 | 08:18 | מאת: מעבר מגלולות הנקה לגלולות רגילית

שלום רב אני 8 חודשים אחרי לידה עד לפני כ-3 שבועות לקחתי גלולות הנקה סיימתי להניק ואני היום ביום האחרון של החפיסה הראשונה של גלולות רגילות ולקראת הפסקה של שבוע בימים האחרונים הופיעו לי הפרשות משונות ואתמול בערב היה לי ממש דימום חשבתי שזה מחזור, אך הדימום קל מאוד ולא מתנהג כמו מחזור מבחינת כמות הדימום ובטח לא מתאים ליום הראשון של המחזור. מה זה יכול להיות? האם הכל בסדר?

שלום לך תקין ותגובתי לגלולות בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה