נובה רינג יצאה ל10 שעות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

29/04/2018 | 12:20 | מאת: יוסי

שלום, בת זוגתי משתמשת בנובה רינג כבר 3 חודשים. בחודש האחרון קרה המקרה הבא: לאחר מחזור הכניסה את הנובה רינג ביום שבת. יום שישי לאחר מכן הוצאנו את הטבעת לצורך נוחות ביחסי מין ולצערנו החזרנו את הטבעת 10 שעות אחרי. לקחנו את גלולת היום שאחרי שנקראת אלה ובשבוע של אחרי השתמשנו בקונדומים. היום יום ראשון, כלומר הטבעת נמצאת בפנים כבר יותר 8 ימים ואנחנו נכסנו לשבוע השלישי מאז הכנסת הטבעת לאחר המחזור. האם ניתן לקיים יחסי מין ללא קונדום או שצריך להישאר עם הקונדומים? ואם כן עד מתי? תודה רבה

03/05/2018 | 13:45 | מאת: יוסי

עוד שאלה בבקשה. בשבוע שהבת זוג שלי מוציאה את הטבעת (יום שבת) היא בדרך כלל מקבלת מחזור ביום שלישי של אותו שבוע. האם במהלך שבוע זה (שהטבעת בחוץ) ניתן לקיים יחסי מין ללא חשש? כלומר כל עוד הטבעת נמצאת בפנים 3 שבועות היא מוגנת מהריון כל החודש? תודה רבה

שלום לך מוגנת היטב בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה