סרזט בזמן הנקה וחשד להריון

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

13/12/2017 | 23:34 | מאת: מיכל

לרופא שלום רב. נוטלת גלולת סרזט בשעה קבועה מידי יום. ללא החסרה. כ 5 חודשים. תינוק יונק די מלא, בן שנה וקצת. אין שינוי בתדירות ההנקות. לאחר תקופת הסתגלות לכדור לא הופיע ווסת. לפני כמה ימים נראו כתמים בניגוב אך בפרוש לא ווסת. הם פסקו, והחלו כאבי בטן עמומים כמו לפני ווסת וירידה קלה בתאבון. וגם צינון וגודש באף. האם זה סימן להריון? ואם לא, מה יכולה להיות הסיבה לכל התופעות החדשות האלו ? אודה על תגובתך

שלום לך אין חשש להריון . תגובה תקינה לגלולות ולהנקה עצמה בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה