שאלות כלליות..........

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

30/11/2017 | 14:27 | מאת: שנאל

שלום, 1. לאחרונה הוחלף לי אמצעי המניעה מגלולות יאז - לטבעת נוברינג עקב מחלת קוליטיס כיבית.. אני לא מרגישה שלמה עם המעבר, אני מפחדת להחדיר (אף פעם לא שמתי קונדום), ואני מפחדת להוציא, אני מפחדת שהטבעת תפלט ולא אהיה מוגנת.. צריכה עזרה 2. בדיקת פאפ - האם היא כןאבת ? האם ייתכן דימום לאחר מכן? מאיזה גיל חשוב לעבור ואם אני נוטלת גלולןת זה עדיין רלבנטי?

שלום לך 1. אין חשש ץ יכולה להשתמש בנובהרינג 2.בדיקת פאפ אינה כואבת ואינה גורמת לדימום בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה