שאלות על מדבקות אוורה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

08/08/2017 | 09:57 | מאת: טליה

שלום,אני אישה כבת 34 ומשתמשת במדבקות אוורה כשנה לאחר שאובחן אצלי אנדומטריוזיס ועברתי ניתוח לפרסקופי. המדבקות ניתנו לי מאחר וגלולות אחרות גרמו לי לתופעות לוואי קשות.יש לי כמה שאלות:1)מתחילת השימוש במדבקות לקחתי אותן בסיומו של המחזור ולא ביום הראשון של הדימום,האם זה בסדר(אני רוצה לציין כי המחזור מגיע בתאריך קבוע)או לשנות ולהתחיל לקחת ביום הראשון? 2)במידה ואני מקיימת יחסים,האם אני מוגנת מהיריון לא רצוי בעקבות האוורה?ושוב-האם צריך להתחיל לקחת ביום הראשון של המחזור כדי להיות מוגנת מהיריון?בתודה מראש על תשובתך.

שלום לך אוורה אמצעי מניעה מצויין. תהיי מוגנת מתחילת סבב המדבקה השני ואילך בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה