בריחת שתן לא רצונית אצל ילדה בת 10

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

03/10/2011 | 10:36 | מאת: גלית

שלום רב, בתי בת 10.5 ובשבועות האחרונים מתלוננת על כך שלאחר מתן שתן יש לה בריחה לא רצונית של שתן (טיפות בודדות).כלומר לאחר שכבר סיימה וניגבה, לאחר זמן מה היא מגלה את תחתוניה מעט רטובים. התופעה לא מלווה בשום כאב/צריבה וכו', אך מתרחשת בתדירות גבוהה ומציקה לה מאוד. מה זה יכול להיות ולאיזה סוג רופא מומלץ לפנות?

07/10/2011 | 14:29 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום גלית ! יכול להיות שמדובר בשלפוחית רגיזה. תפנו לרופא הילדים , במידת הצורך הוא יפנה אתכם ליועץ מתאים בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים