שנוי במתן השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

19/06/2011 | 23:08 | מאת: נועה

שלום מדובר בילד בן 11 וחצי עבר ניתוח היפוספאדיאס ראשון בגיל שנה וארבע חד' ועוד הרחובות אחרי וניתוח חוזר עקב פיסטולה בגיל 5 , חל שינוי פתאומי בחודש האחרון השתן יוצא בתחלה בזרם חזק וקצת מתפצל ובהמשך קטוע עם הפסקות ומאוד מתפצל .. יש גם תלונה על גוש בשר עודף שנפתח בקצה האיבר ובנוסף קורה מידי פעם שכחצי דקה אחרי מתן שתן בורח שתן ללא שליטה בתחתונים , למה קוראת הבריחה ללא שליטה ? ברור לנו שהמצב דורש ברור הבעיה : השגת תורים .. עלינו לחכות ארבעה וחצי חודשים לתור לבית חולים האם זה הגיוני במצב זה ? (או חודש ושבוע לתור לייעוץ פרטי ) .. האם זמני המתנה אלו רחוקים מידי במצבו <? אם כן מה עלינו לעשות ? תודה מראש

21/06/2011 | 16:51 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

ממליץ לפנות בהקדם ליעוץ (שבוע- שבועיים) לא הרבה יותר מזה. במידה ויש עצירת שתן לפנות כמובן לטיפול מיידי בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהל פורום אורולוגיית ילדים