גירוי בפות לילדה בת 5

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

15/04/2011 | 23:07 | מאת: חן

שלום רב! יש לי ילדה בת 5 שמזה חודשיים שלושה היא לא נותנת לי לסבן לה ממש את איבר מינה "רק פעם אחת אמא...אני משתמשת לה או בקמיל בלו או בצמחי מרפא גם של ד"ר פישר..כול הזמן יש לה ריח ממש לא נעים משמה כי היא לא נותנת לי לסבן אותה וגם אם סיבנתי אותה פעם אחת היא צורחת לי ובוכה ואני נאלצת למרוח לה בייבי אגיסטן או בייבי פסטה כי היא פשוט לא מפסיקה לבכות. בנוסף בכול אותה התקופה היא גירדה גם את הטוסיק.הלכנו לרופאה והיא נתנה טיפול נגד תולעים למרות שמעולם לא נראו אצלה תולעים אבל הגירוד בטוסיק ובפות והגירוי לא נפסקו...מה תמליץ לנו לעשות??? תודה רבה וחג שמח!!!!

20/04/2011 | 10:30 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

תפנו לבדיקה של רופא , צריך לבדוק לראות שאין שם בעיות. לעיתים צריך גם הדמיה כמו US בברכה

20/04/2011 | 13:46 | מאת: חן

תודה רבה אחרי החג אני אקבע תור מסודר לUS

מנהל פורום אורולוגיית ילדים