קטטר לילד קטן

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

13/01/2011 | 12:59 | מאת: חושן

הילד שלי בן שנה וארבעה חודשים היה לו וירוס והגעתי איתו לבית חולים שם רצו לעשות לו בדיקת שתן ביקשתי שיעשו בדיקה עם שקית אך אמרו שזה לא בטוח ואין אפשרות אחרת אלא לעשות קטטר . הסכמתי מחוסר ברירה מאחר והילד היה עם חום גבוה ומקיא ... כעת מופיע לו אדום מסביב ליציאת השתן רציתי לדעת כמה דברים : האם בגיל עזה עושים בדיקת קטטר ? מה הנזקים , האם הזיהום והאדמומיות זה מזה ? האם יכול להגרם נזק פנימי העלול לגרום לעקרות והאם אפשר לבדוק את זה , וכיצד מתבצעת הבדיקה האם מדובר שוב בחדירה ? והאם היתי אמורה לחתום על מסמך מסויים שאני מאשרת הכנסת קטטר ? אני מאוד לא רגועה זהוא ילדי הראשון ואין לי כל נסיון ... אודה לתשובה בהקדם , דחוף , דחוף , דחוף !!! בתודה מראש , חושן !

15/01/2011 | 23:47 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

השאלה אינה מתאימה לפורום באופן עקרוני בהחלט מקובל לעשות תרביות שתן דרך קטטר

מנהל פורום אורולוגיית ילדים