ריצות תכופות לשירותים

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

06/01/2009 | 13:33 | מאת: מעיין

שלום הבן שלי בן 12 שנים, רץ הרבה מאוד לשירותים ליציאת שתן. דיברתי עם רופא הילדים, ערכו לו בדיקת שתן שיצאה בסדר גמור, ממה זה יכול לנבוע, הוא פשוט לא יכול להתאפק, בבת אחת הוא חייב לשירותים, אם לא בורח לו... למי צריך לפנות על מנת לברר אם ישנה בעיה?? ,תודה מעיין.

07/01/2009 | 16:12 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום מעיין ! ככל הנראה מדובר בהתכווצויות לא רצוניות של שלפוחית השתן , יתכנו מספר גורמים המשפיעים על כך לדוגמא: עצירות, פתח שופכה צר ועוד. התופעה נפוצה מאוד וניתן לפתרון יחסית בקלות ברוב המקרים. עלייך לפנות לאורולוג ילדים וצורך בדיקה בברכה

21/01/2009 | 16:45 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

מדובר ככל הנראה בהתכווצויות בלתי רצוניות של השלפוחית. יכולות להיות מספר גורמים לכך ממליץ שתפני לאורולוג ילדים לצורך בדיקה בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהל פורום אורולוגיית ילדים