פין חבוי תינוק בן חודשיים

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

01/09/2016 | 16:24 | מאת: ליאורה

שלום, התינוק שלי בן חודשיים ושבוע. עשינו ברית כרגיל כשהיה בן 8 ימים. הכל היה רגיל והיום פתאום הפין התחיל להיעלם בתוך העור. הוא קבוע חבוי. האם זה תוצאה של הברית? מה ניתן לעשות? תודה,

שלום רב זאת תופעה מאד שכיחה כאשר התינוקות משמינים באזור האגן מעל הפין , הפין נראה כאילו שקע וקבור בשומנים. התופעה לרוב חולפת כאשר הילד גדל מתחיל ללכ ולרוץ והשומנים האלה יורדים. לעתים המצב הוא בגלל שנשאר עודף עור לאחר המילה. ראוי לבדוק את הילד בסביבות גיל 6-9 חודשים. בברכה פרופ' פנחס לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים