בריחת שתן לאחר בריכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

21/08/2016 | 02:32 | מאת: שירן

בני כמעט בן שבע, עולה לכתה ב. לאחרונה לאחר שהייה ממושכת של כמה שעות בתוך בריכת השחייה.. לילד בורח שוב ושוב פיפי במהלך היום וגם הלילה. נראה שקשה לו מאוד לשלוט בזה. בנוסף התקררות קלה. בעוד עשרה ימים חוזרים ללימודים ואנחנו לחוצים מהעניין.... לציין שלא סובל מצריבה במתן שתן, וצבע השתן נראה בהיר כרגיל.

שלום רב אם ברור שיש קשר בין הברכה והתופעה רצוי שיהיה פחות זמן בברכה. אם אכן זאת הסיבה זה אמור לחלוף מעצמו בברכה פרופ' םנחס לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים