גרד באיבר המין בן שלוש

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

18/06/2015 | 09:28 | מאת: יערה

שלום, ביומיים האחרונים שמתי לב שבני בן השלוש מתעסק באופן חריג ומוגבר באיבר המין שלו. היום בבוקר התלונן על גרד. מהסתכלות נראה שאולי יש מעט אודם בקצה, אך לא משהו קיצוני. התור הפנוי הבא לרופא הילדים הוא רק בעוד 4 ימים. האם לדרוש להבדק לפני או שהדבר סובל דיחוי? האם עלול להגרם נזק בעקבות דחית טיפול במקרה הצורך? תודה מראש.

18/06/2015 | 10:40 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יערה , אני לא יכול לקבוע את דחיפות הבעיה מהמעט אינפורמציה שסיפקת כאן , האחריות לקבוע מה מידת הדחיפות היא עלייך. אם את חושבת שהדבר דחוף תפנו בהקדם. בד"כ לא מדובר בבעיה דחופה אך כפי שציינתי אני לא יכול לקבוע זאת בוודאות

מנהל פורום אורולוגיית ילדים