הידבקות עור לאחר ברית מילה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

11/05/2015 | 06:42 | מאת: אבא

שלום, בני בן 4 חודשים, לפני כשבועיים שמנו לב כי חלק קטן מהעור נדבק לעטרה. ובנוסף נוצר מעין פס קטן של עור שנראה טיפה מתוח ודבוק לעטרה. רופא הילדים נתן לנו דרמקומבין למשך שבועיים ואמר לנו למתוח מעט את העור ולשים את המשחה שלוש פעמים ביום. לאחר שבועיים, כשהמצב לא השתפר, פנינו לאורולוג ילדים, שטען כי מדובר בהידבקות שלא תיפתח על ידי משחה או מתיחה של העור, וכי הדרך היחידה לפתור את העניין היא באמצעות התערבות כירורגית בהרדמה מלאה בגיל שנה. כמו כן קבע לנו פגישת מעקב לעוד שלושה חודשים. נשמח לדעת האם יש דרך נוספת שבה מקובל לטפל בבעיה חוץ מהרדמה כללית בגיל שנה? האם כדאי לגשת לחוות דעת נוספת או שזו דרך הטיפול המקובלת? כמו כן, האם הידבקות של העור נובעת מאופן ביצוע ברית המילה, או שקשורה רק להתאחות של האזור? תודה

12/05/2015 | 17:41 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום , ישנן הידבקויות שלהעור שניתן להפריד וכאלו שלא ניתן להפריד. על סמך התיאור שלך בלבד לא ניתן לדעת במה מדבור , רק לאחר בדיקתו השיקול לפנות לחוות דעת נוספת תלוי רק בכם. דר עמוס נאמן | מומחה באורולוגיה המידע שנמסר אינו מהווה יעוץ רפואי ואינו יכול לשמש כתחליף לבדיקה רפואית למידע נוסף בקרו באתר: http://doctoramos.com

02/10/2021 | 22:49 | מאת: תמר

היי גם אצלנו בעיה דומה. האם ביצעתם פרוצדורה כלשהי? ממש אמשח לשמוע

מנהל פורום אורולוגיית ילדים