תינוק עם פין שקוע

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

10/04/2015 | 02:18 | מאת: רוני

שלום רב, בני בן חצי שנה,בעת ברית המילה המוהל ציין כי הפין שלו מאוד קטן . כחודש לאחר הברית הפין שחו באופן קבוע נמצא בפנים זה ממד נרטה כמו פופיק. אני מקפידה להוציא אותו בכל החתלה ולנקות אך זה נראה מאוד מוזר. אני מאוד לחוצה מזה שאולי בברית קרה משהו חריג. לאיזה רופא עליי לפנות?האם יש טיפול לכך? יש לציין כי הוא תינוק במשקל תקין ולא שמנמן בכלל. תודה מראש. רוני

14/04/2015 | 14:37 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, תפני לאורולוג ילדים דר עמוס נאמן | מומחה באורולוגיה ואחראי שרות אורולוגית ילדים המידע שנמסר אינו יכול לשמש כתחליף לבדיקה רפואית למידע נוסף בקרו באתר: http://doctoramos.com

מנהל פורום אורולוגיית ילדים