ניתוח לתיקון ברית

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

02/02/2014 | 22:28 | מאת: אורית

שלום, בני בן ה 3 סובל מעודף עורלה. הוא עבר ברית, אך כנראה שהמוהל לא הסיר היטב את העור העודף ומסביב לעטרה יש קפולי עור. היינו אצל אורולוג שהציע לנתח את הילד ולתקן את הברית. אנו חוששים מאוד ומתלבטים, האם התופעה לא תיטיב עם הזמן? האם כדאי לחכות עוד או שהזמן רק יגרום סבל רב יותר? אשמח גם למידע על הניתוח, האשפוז, ההחלמה וההשלכות. תודה

06/02/2014 | 16:26 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום מדובר בניתוח בהרדמה כללית , ניתוח באישפוז יום כלומר הולכים הביתה באותה יום. כאבים מינימאליים. אני משתמש בתפרים נספגים כך שאין צורך להסיר את התפרים. בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים