35 איריטרוסיט

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

20/01/2014 | 09:30 | מאת: סימון

שלום רב, לפני שבועיים ילד בעט בבן שלי בבית הספר בעיטה חזקה על איבר המין שלו , ומאז הבן שלי משתין עם דם ערכנו כמה וכמה בדיקות והופיע שיש לו 35 erythrocytes Es-u strip והרופא משפחה שלי הפנה אותנו לאורולוג ואין תור בקרוב ואני לחוצה בטירוף מה זה אומר בבקשה ? תודה ויום טוב סימון

23/01/2014 | 14:44 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, המצאות כדוריות דם בשתןבילד הינו סימן מאוד לא ספציפי , לעיתים אין לכך משמעות ולעיתים יכולה להיות סימן לדברים משמעותיים. אם יש לילד תסמינים כמו סימני חבלה חיצוניים ,שתן בצבע אדום,קושי במתן שתן או תסמינים אחרים אתם צריגכים לפנות לטיפול בדחיפות

מנהל פורום אורולוגיית ילדים