אשך לא נימוש

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

29/07/2013 | 03:17 | מאת: בתאל

בני בן שישה שבועות היום בבדיקה גופנית אצל רופא הילדים לא הורגש ולא נימוש אשך שמאל, אשך ימין הורגש אבל הרופא אמר שיש נוזלים . השאלה שלי היא מה זה אומר שיש נוזלים ועד פרט חשוב הרופא שלך אותנו לבדיקת אולטרסאונד ולהתייצבות עם רופא מומחה השאלה השניה היא. מה הסיכוי שהאשך השמאלי ירד מעצמו והאם ניתן לעשות משהו כדי לעזור לו לרדת. האם יש סיבה לדאגה אני אמא טריה לילד ראשון ואני די לחוצה . זו בעיה נפוצה ? אשמח לתשובה

30/07/2013 | 17:02 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום בתאל אני מציע שתפני לאורולוג שיבדוק אותו , . אני לא בטוח שאצליח להרגיע אותך דרף הפורום. אשך טמיר יכולה לרדת למקומו עד גיל חצי שנה בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים