שורף בפיפי למרות שבדיקת השתן תקינה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

27/10/2020 | 09:21 | מאת: איריס

ילד בן 4.5 ברית לא כל כך מוצלחת סטייה שמאלה של הפין . 6 ימים מתלונן על שורף בפין העליון ( במקום שיוצא פיפי) נעשתה בדיקת שתן והיא תקינה . יש לציין שהכל התחיל עם יום אחד חום וכאבי בטן . הכל חלף למעט שיעול טורדני ושריפה בפין . מה זה יכול להיות? אם היתה דלקת זה היה מלווה בחום נכון ? האם יש קשר לסטיית הפין ? האם יש השלכות רפואיות לבסטיית הפין ? ( פין עקום ).

שלום רב ראוי לבדוק אם יש סימנים של אודם בפתח השופכה בברכ ה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים