ילד בן 9 מתלונן על תכיפות במתן שתן אבל לא תמיד יוצא

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

21/10/2020 | 15:42 | מאת: עדי

שלום רב.. בני כיום בן 9 עוד מעט ,נולד עם רפלוקס בדרכי השתן ,הייתה לו הרחבה באגן הכליה השמאלית ,עבר ניתוח בגיל חצי שנה ובגיל 3 בערך עבר פעולה אורולוגית ... כמעט וכל הזמן הילד מתלונן על "הצקות",גירוי בפין ,הוא הולך לשירותים עושה פיפי ואז שוב פעם מרגיש שיש לו ולא יוצא .. זה קורה לו המון כמעט כל היום וכל יום ,הוא מאוד מתוסכל מזה ולא רגוע מטרד של ממש!!.... רתיתי לשאול האם זה קשור למה שעבר? או שזה טבעי ? ומה הטיפול ? .. תודה מראש

שלום רב ראוי לפנות לרופאים שטיפלו בו בניתוחים בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים